Makeup/Sminke

Anastasia Beverly Hills - Make upHei alle sammen!

Som vanlig må jeg beklage for å ikke skrive så ofte, men er ikke hele tida jeg kan prioritere det fremfor kjærlighet og forsvaret til Norge. 

Men idag har jeg for første gangen brukt litt (kanskje mye) penger på sminke, men jeg angrer ikke. Det er ikke så ofte jeg får muligheten til å prøve noe nytt og fantastisk før alle andre får, når det kommer til sminkeverden. Og dette er noe jeg har gleda meg lenge til å få lov til å prøve, nemlig: Anastasia Beverly Hills, Liquid Lipstick.

Denne lebestiften som virker til å være flytende før du får den på, nesten som en lipgloss, ender med å bli matt på leppene. Matt lebestift er noe jeg har sett frem til å prøve lenge, da jeg ikke er så flink å opprettholde lebestift når jeg først har den på. Og når den da kommer i flytende form, blir den nok enklere å påføre på f.eks. byen/konsert osv. I tillegg til at den virker fantastisk smart og bra, så har de ubeskrivelig mange fine farger. Er nok mest derfor jeg har vært nødt å legge i litt penger i det, da jeg igrunn ville ha nesten alle fargene som finnes i den. 

Anastasia Beverly Hills har tatt blandt annet instagram med storm. De fleste "store" makeupartiser i USA osv, har prøvd den og lagt ut bilder på instagram. De har blandt annet sine populære øyebrynskit på Kicks, Norge. 

En lebestift koster 150,- + frakt på 17,49 USD (eller noe lignende). Pågrunn av frakta bestemte jeg meg for å kjøpe alle i en sleng, å heller bite tenna sammen under betalinga av tollen. Det skal nok være verdt det. I stedet for å betale flere hundre kroner i frakt i stedet.. Hviiis dere skjønner.

, takket være approval fra min kjære, så kunne jeg gjøre dette med litt av lønninga mi. Men jeg har vært flink å spara penger til BSUen og, så da skal vel det være litt lov da? 

 

Håper dere finner Anastasia Beverly Hills på Instagram, og følger dem. De har en hel drøss med fine produkter som er blitt populære.

Ta gjerne og en titt på hjemmesiden deres Her. 

Makeup Look - Pinup

Mer sminkebestilling!

Jeg er like ille på å bestille sminke som de fleste andre er til klær å sko. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke heller kan ha det problemet, å heller bestille ett par fine sko til en tusenlapp, enn å bestille øyenskygge til 100,-! Haha! Vet ikke om det er bra eller dårlig.. Blir vel sittende naken snart iført sminke. Vel, jeg har gjort det igjen. Bladde meg innom E.L.F. Cosmetics (Eyes, lips, face) og kom over en skjønnhet som var helt nydelig. Elsker øyenskyggepalletter med masse spreke farger. Så var det jo litt nøytrale farger.

Betalte for denne skjønnheten kun 7.90 Pund.. Noe som tillsvarer ca. 60-70 NOK. Så kom det 35,- i frakt, noe som er nesten billigere enn å bestille noe herifra Norge. Gleder meg til denne kommer!

I tillegg er jeg lykkelig fordi at jeg har fått mye mer jobb i neste mnd. Noe som betyr at vi kanskje kan begynne å se på leilighet på Gjøvik, for real!
Pakke: Makeup Mekka

Etter en liten ventetid, så kom endelig pakken min! Hadde slådd litt til på 40,- salget deres. Så da ble det øyeskygge, lebestift og vippelim! Ble litt overaska over hvor små skyggene var, men de er jo ikke kalt mini for ingenting. Så er vel fornøyd!

Nå skal jeg komme meg til å prøve alt!

Cheers!

Bestilt: DUO vippelim

Bestilte meg jo falske øyevipper via. Ebay for ikke så lenge siden. Siden den tid så har de kun ligget på kommoden, siden jeg ikke har lim. Men nå som jeg har litt penger tok jeg meg råd til å bestille DUO vippelim. Alle sier at det er det beste, så jeg brukte Makeup Mekka for å bestille fra. Da fikk jeg en positiv overraskelse, at en får med en liten søt bonusgave da en bestiller der, 3 små øyenskygger. Elsker slike små ting! Så det tar jeg kun med meg positivt videre!

Har du prøvd Duo vippelim?


Turkis Cateye!

Satt å leste på bloggen til Linda, så hadde hun en Turkis Cateye-tutorial, og jeg var bored. Jeg sitter jo hjemme syk. Så tenkte, jeg skal prøve noe nytt. Jeg, med min stil, ville nok aldri gått slik ute. Men bare på grunn av det! Det er jo råkult! :) Skulle ønska jeg hadde slik stil noenganger. Men slik ble det på første forsøk da! : ) My Turkis Cateye! Takk til Linda!

Tutorialen ligger her.

 
M.A.C Lebestift!

Så skjedde det slik at mineral blushen min fra m.a.c. ble ødelagt. Så da gikk jeg tilbake til butikken å bytta den inn til ett gavekort. De var nemlig utsolgte for den blushen jeg hadde - så da fikk jeg ett gavekort. Men så bestemte jeg meg for at jeg heller ville ha en mørkerød lebestift. Så visste det seg at de hadde en kampanje på en pakke både med lebestift, neglelakk og lipgloss! + En veske - men den ga jeg til Katarina! 

Fin ?


 

ØNSKER MEG

Har lenge ønsket med en make-up bag/case! Så denne gangen da jeg får lønn.. eller at jeg får det i julegave, skal jeg slå til! Denne ligger høyest på ønskelista! En Cantoni Voyager! Den ser  fantastisk ut. Og med all sminken jeg har/skal skaffe meg, pluss at jeg reiser en del - så jeg ha denne. I fare for å høres ut som en spoiled brat!


perfection

Ny Mascara - YvesSaintLaurent

Da jeg dro fra Oslo igår, så stoppet jeg innom en taxfree butikk på gardemoen som for det meste hadde sminke og parfyme. Jeg var på jakt etter en ny mascara, da min gamle er tom. Så da ble det til YSL - mascara. Jeg elsker den! 

Det er foresten "mascara volume effet faux cils"

Har du prøvd YSL mascara?

 
Dagens innkjøp! - Makeup

Jeg var på visage idag, og handlet meg noen nye ting. Hihi. Jeg har hørt  mye bra fra Nyx, at jeg måtte kjøpe meg en eyeshadow-base, og jeg må bare si  det er IKKE rart at de får skryt! Jeg prøvde min nye eyeshadow base (farge: white) med gult overlag, og det ble - perfekt! Jeg kjøpte meg en nyx eyeshadow-base og en blending-brush. PERFEKT! Jeg elsker det. Jeg kan endelig legge ordenlig øyenskygge, uten å se ut som ett faila lappe-teppe. lol, jeg mener det! Blending brush and nyx - you make my deal! Her er det jeg kjøpte idag!

Har du prøvd disse tingene?

fri for strøm på speilrefleksen


Blending brush!

sminkevideo

video:sminkevideo


Her viser jeg hvordan jeg bruker min m.a.c-foundation. Sorry hvis videoen ble dårlig.

Sminketips?

Jeg tenkte at iløpet av morgen-dagen (om jeg får tid) at jeg skal lage en video om hvilken foundation jeg bruker, og hvordan jeg legger den på! Min er kjøpt på m.a.c-store her i Oslo, og jeg er kjempe fornøyd. Så om du liker produktene deres, så kan du følge med her imorgen, så skal jeg lage en film med speilrefleksen! Blir nok å vise med concealeren også!

Interresert?

 
hits