Mote

Selges ! Spiked bra.

HeiHei alle sammen!

Tenkte å legge ut noe for salg her for å se om jeg får det solgt.
Vet at naglede BH-er er veldig på moten blandt mange bloggere, så tenkte å selge noe som var litt i samme stil.

Har ikke brukt denne da den var for liten for meg. Men kan nok passe fint til andre og. Er en spiked bra med frynser.

Størrelse: Ca. 75A/80B. Der omkring. Skal ha hbo. 130,- for den + frakt.
Stroppene kan taes av.
Bestilte ny kjole!

Hei alle sammen!

Tenkte å oppdatere dere litt på hva jeg har bestilt i det siste. Jeg er jo ikke veldig åpen for å bestille ting hele tida, ettersom at jeg er smått grådig når det kommer til klær og slikt. Så igår slo jeg til, ettersom at jeg vil og igrunn trenger en ny kjole til sommeren! Så da ble det enda en rockabilly/retro kjole. Kjolen fantes i svart og blått, så da tok jeg blå. Betalte vel 333,- tilsammen for alt. Ebay!♥I tillegg bestilte jeg noen nye CDer som jeg må ha i samlinga,..

Kommer tilbake til det senere! :-)

Cheers!

Lyst på pannelugg !

Hadde pannelugg for litt over ett år siden? Og vel, det er ingenting igjen av den. Har litt lyst å klippe den tilbake igjen, men er litt usikker. Dessuten har jeg jo ikke direkte råd her og nå.. Meen, jeg vil! :-) Kan jo kanskje få til å klippe den selv, men vet ikke om jeg tør! :-)

Hva synes dere?
In Flames Package

Kika innpå den Norske Jesterhead fanpagen, og der hadde de delt en link til shoppingsiden til In Flames. De selger en pakke med 3 skjorter og 2 pyntegjenstander til 10 Dollar. Så kom shippingen på 20 dollar, men det gjorde ingenting! 30 dollar i norske kroner er ca. 160,-. Så Hansi sa han kunne betale den hvis han fikk den ene skjorta. Så da får jeg 2 In Flames skjorter! :D Gledes!

Cheers!
Besilling fra Ebay!

Satt meg ned igår å kika litt på Ebay. Hadde lyst å bestille noen fake eyelashes, så det ble til det. Fant en 10 pack for 13,-. Så da bestilte jeg to forskjellige typer. Frakta var gratis, så det er bare fantastisk! Tror jeg skal kjøpe lim hos Vita eller noe, for å stole på slik billig lim, det tror jeg ikke er så lurt. Men! Gleder meg til de kommer!

Imorgen blir det Oslotur.


Link til Ebay siden herHull i nesa?

Jeg har vurdert en sak. Mamma kommer sikkert til å drepe meg hvis hun leser dette, men det får vel være. Jeg har vurdert hull i nesa en stund nå. Vil gjerne ha en ring på siden, som jeg kan bytte ut til en stud hvis jeg skal på evt. intervjuer. Helst ville jeg hatt på midten nede i leppa, men da dreper iværtfall mamma meg. Så er det ikke så lett å "skjule" det hvis en skal på jobbintervju. f.eks. Dere skjønner. Men ja, en ring i siden av nesen vil jeg ha.. Så er spørsmålet: Ja, eller nei?


Dessuten savner jeg luggen min, men har ikke råd
til frisør.. :/

Ønskeliste fra Motehus

Ble sittende å kike igjennom nyhetene til Motehus.no, og de har så mye fantastisk fint inne der nå! Fant frem noen av de tingene jeg ønsker meg mest. Så mye råkult! Jeg trenger faktisk nye klær, er så dårlig til å handle slikt til meg selv.. Men tror jeg kommer til å bli flinkere den gangen jeg får inn fast inntekt! :) Here it goes!
(Klikk på bildene for å få opp produktet.)

Så langt kom jeg... :P Heh!

Ønskes til leiligheta

Ettersom at vi har det jeg liker å kalle for en "bar".. Så trenger vi jo også barstoler. Vi fikk jo også montert opp ett lite flipp-opp-bord under denne bardisken, så vi har ett spisebord å spise ved. Men vi har jo ingen spisestoler som passer til dette. Så bladde jeg igjennom Bilxtra sin katalog her om dagen, å kom over noe jeg tenkte kunne være en idè. Arbeidskrakk. Hah! Det høres kanskje smålig teit ut, men disse krakkene kan en stille opp og ned etter hvilken høyde som måtte passe. Ettersom at benken er høyere enn flipp-opp-bordet, så tenkte jeg det måtte være lurt å ha noe regulerbart. Så jeg synes det var en god idè. Ikke er de særlig dyre heller. 299,- for en. Så å handle seg inn to slike må ikke være noe stort problem! :)


Hva synes dere? Teit eller kult?

Ny jakke - Fra mamma!

Jeg og Cecilie tok oss en tur ned på ett lite senter her like i nærheten på Ørsta. Så endte det med at vi tittet innom en G-sport som hadde mye på salg. Blandt annet en jakke fra Norheim som kostet 499,-, med førpris på 1300,-. Dette synes jeg var ett utrolig godt tilbud, så jeg meldte om det til mamma. Så fikk jeg da jakken hos henne! :) Er utrolig fornøyd. Den er varm, plass til genser under, så har den slike halve hansker inne i ermene, så det ikke kommer snø inn til armene. Utrolig god jakke med andre ord! Den er også fôret inne i, så den blir ekstra varm! :) Her kommer bildene.


Too bad, I'm to fat then!

Jeg ser ikke på meg selv som overvektig. Jeg trives i bunn og grunn med kroppen min. Men når jeg blar igjennom nettsteder hvor jeg ser fine klær eller noe slikt.. Så kan jeg oftest ikke bestille meg noe der, for det er for smått. Er smålig lei av at verden skal generaliseres utifra hva som er "normalt". Kan ikke mennesker få kjøpe det de vil snart å passe i det? Jeg vet ikke om jeg noengang kommer til å få rumpa mi ned i en strl. L på BikBok eller Carlings for den del, noe som irriterer meg.
Får vel for alltid holde meg til de kjedelige klærne som ikke finnes i noe annet enn XL.

Fler enn meg som er lei av generalisering?
Lagd selv: Naglejakke

Mens jeg lå her å venta på at Hansi skulle ringe tenkte jeg å dele en jakke jeg har lagd selv via. Mobilblogg! :) Er veldig fornøyd med jakka mi, så håper dere liker den og! Badass!

Naglefesting!

Jeg har jo bestilt nagler fra Ebay som jeg hadde tenkt å feste på Machine Head jakka mi, så jeg starta med det. Tok frem en hammer, naglene og ei fjøl. Pluss en liten skruetrekker faktisk, for å stikke hull først. Fikk til tre nagler, før det begynte å kødde seg til. Vet ikke hva som skjedde, men fikk bare ikke til plutselig. Så jeg skal nok vente til jeg finner tak i en slik tang, som jeg håper finnes i det hele og store.. Hehe. DA skal det festes nagler! Både på min og Hansi sin jakke! :) Her er iværtfall litt av det jeg fikk gjort!

Vet du hvor en kan få kjøpt en slik knappe/nagle-tang?

Dongeribukseknapper må oftes festes med en slik.
Pakke fra Ebay!

Da jeg kom hjem idag lå det en pakke til meg på benken! Det var en av pakkene med naglene som jeg hadde bestilt! Disse var de som var sølvfarget. Skal til Bodø på Mandag for å hente Hansi, så da må jeg lete i butikker etter en slik tang som jeg kan feste dem med! Hvis dere vet av et sted som selger slikt verktøy, si ifra! Jeg vet ikke hvordan de ser ut engang, så jeg må bare lete i mørket! De første spiksa ser iværtfall slik ut! (bilde nederst). Så da skal jeg pynte Machine Head jakka mi!
Korte skjorts - Lommer som titter ut!

Er det kun jeg som synes de siste hotpantsa eller shortsene ser småmerkelig ut med innerdelen av lommen som titter ut nede på lårene? Jeg vet jeg ikke følger noe spesielt med på mote eller noe slikt, men er det faktisk noen som synes dette ser kult ut? Jeg synes det ser ut som at shortsen er uferdig eller noe slikt!

Er det bare meg?
Spikes-kjøp!

Nå har jeg gjort det - igjen! Ebay er herved erklært som farlig i Ida's hender!

Ble sittende å smått tenke på at jeg kunne pimpe opp Machine Head Jakka mi, om ikke vesten også med noen nagler eller spikes! Så da ble det litt kiking på Ebay, nå igjen! Fant billige spikes og studs til 50-lappen ca. Så da måtte jeg jo bare bestille! Kunne jo ikke tenke på noe annet når jeg har pausa mi! Så, her er det jeg har handla inn idag!

Uheldigvis har jeg registrert 100 adresser på Ebay-kontoen min, så disse er på tur til Oslo. Men sendte inn mail til forhandleren, så da skal det nok gå bra. Har gjort det før engang. Dumme Ida. Vel! Tror dette skal bli rimelig kult! Kanskje jeg blir å ordne meg sko etterhvert også! Hvem vet.


Trykk på ett av bildene for å komme direkte til forhandleren.

Look at mah ring.. !

Tok meg en svipptur innom Gina Tricot etter skolen idag, hadde jo fortsatt gavekort hos de som jeg fikk i julegave! Så da ble det noen ringer. Kjøpte undertøy å, men orker ikke flappe opp speilrefleksen. Hihi. Så nøy dere med ringene! Var en 4 pak, men fikk ikke plass til den gigantiske skallen!

 rock!


Julekjole!

Var på byen idag og kjøpte julekjole.. Dette er midlertidig bilde, for det var en smule hemma.. Men det er vel bare meg. Haha. Vel! Jeg har kjøpt ny lommebok, kjole & ring! Imorgen blir det noen julegaver! :)) Hihi! Gleda mee også til Pål kommer. Så er det siste dag på jobb, blir godt - men tomt. Så! Ikke le.skal pynte meg litt mer til julebordet da. :) synes ?

Tatovering!

Dette er da min første tatovering! Og ja den er ganske så stor.. men jeg elsker den! Det blir fargelegging og shading den 16. Desember! Blir f**** fantastisk! Nick er fabulous! :) Så, jeg vet at plastiken ødelegger bildet litt, men det får jeg ta av imorgen! :) GLEDER MEG til fortsettelsen! 

 

SYNES? ♥

 
Innkjøp hos M.A.C !

Som noen av dere kanskje har fått med dere, så elsker jeg produktene fra m.a.c cosmetics og makeup store! Men idag var jeg kun innom m.a.c, hvor jeg spurte ei om noen tips til foundation. Så da satt hun meg i stolen, hvor hun viste seg hvilken farge og børste jeg burde bruke! Jeg er utrolig fornøyd med tipsene hun ga meg, og huden min er så å si plettfri. Så jeg tenkte jeg skulle legge opp en plan hvordan jeg kan få råd til de produktene hun viste meg idag! Idag endte jeg kun opp med å kjøpe foundation og consealer. Men det ender nok opp med solpudder, eyebrow-liner & diverse ekstra som hun prøvde på meg idag tilslutt! Jeg er så fornøyd med huden min nå. Skulle ønske den kunne holde seg slik forever! hihi. Her er ett lite bilde av ansiktet mitt. 

Anbefales virkelig å gå innom hvis du vil ha noen snare tips
om hvordan å legge en makeup! For free, så lenge du ikke kjøper noe ofc. 

 

Liker du m.a.c cosmetics?

Nytt i Oslo!

Jeg har vært i Oslo i ca. en halv uke nå, snart en uke! Og jeg trives kjempegodt! Første skoledag var  idag, og det gikk kjempebra! Fikk vite at vi får en bærbar mac til skolen, som vi også kan betale for, slik at vi får beholde den senere! :) Jeg trenger virkelig en mac, spesielt jeg som holder på med photoshop. (Vi får foresten det også, hehe).

En annen ting er at vi ikke har skole på fredager - eller, skole har vi. Men det blir vel som en studiedag, altså ikke obligatorisk. Men etter å ha vært på skolen, så regner jeg med at jeg blir å være der ofte! 
Så fikk jeg henta gjeldsbrevet mitt til lånekassen - fikk sendt det med en gang!  Ble utrolig glad da jeg leste at jeg får 46 000,- ut første gang, for det betyr da at jeg kan betale hele studieregningen min med en gang også! Digg. Første gangen jeg faktisk er på en måte glad i lånekassen. Ellers er jeg jo glad når jeg får penger da.

Så har jeg vært på shopping, så tenkte jeg kunne dele med dere hva jeg har kjøpt! Utrolig fornøyd med klærne iværtfall! Hoho.


Beer bong - Teknik magasinet - Ukjent pris!


(slik bruker du den)


Snekkerbukse fra monki - 400,-


Topp fra H&M - 199,- (elsker fargen!)


Slettetang/Krølltang - Herstyler - Ed Hardy design


Eyeshadowbrush - Ben Nye - Kjøpt på Visage - 90,-

 
privat bilde!


 

Bestilte nettopp - Halskjede - Piece of Cake

Jeg bestilte nettopp via. piercing piraten! De hadde ett siste-produkt salg, så jeg måtte bare skynde meg å bestille dette! Synes det var så utrolig søtt! Hva synes du?

 

Ny vest idag!

Dro en dagstur sammen med mamma og lillebroren min til Bodø for å slippe av søskenbarnet mitt på flyplassen - han skulle hjem til Sverige. Så da stakk jeg og mamma innom Kapphal! Det er en slik butikk du kun finner en og annen ting som er fin. Så idag fant jeg meg en vest! En slik vanlig svar og classy vest!

Hva synes du?

 Orket ikke å redigere det alt for mye heller.

Linser fra Illusion.no!

Jeg kikket innom illusion.no, og fikk skikkelig lyst på disse linsene! Har lenge vært innom partyman og sjekket ut linsene deres, men de har ikke like søte som disse! Så om noen føler for det, så værsegod å gi meg! ♥

 


Finn Illusion.no her.

↓

illusion.no - Klær og mote på nett

Accessories - Smykkeklokke

Dette fikk jeg fra farmor etter at mamma og pappa hadde vært i sverige. Synes det er fantastisk fint, og gleder meg til å bruke det litt mer fremover. Smykket er av rustfritt stål og er lagd av merket Quartz. 

Hva synes du?

  

Dagens bestilling!

Ettersom at jeg har en liten andel penger på konto, så har jeg tatt meg råd til å bestille klær, noe jeg virkelig har bruk for! Så da kiket jeg meg inn på ellos.no sin outlet-del. Hvor jeg fant meg en ny bukse + en underkjole. Har aldri eid en underkjole, så er spent på om det er noe bra! Så her er det jeg har handlet. Ett stk bukse, og en underkjole.

 


buksen, håper jeg passer den!


Underkjole

Obs! Alle bildene er hentet fra ellos.no
Spørsmål:
Har du noengang prøvd en underkjole, hva syntes du om det?
Hva synes du om bestillingen?
                   Dagens shopperunde!

Mamma ringte idag og spurte etter kontonr. mitt, slik at jeg kunne komme meg hjem i helga! I tillegg fikk jeg litt ekstra penger slik at jeg kunne handle klær! Jaaa! Jeg har endelig fått meg enda en ny bukse & To nye topper! Flotters! Nå er jeg herved litt mer klar for sommeren! I tillegg møtte jeg Martine idag, hun ble med på shoppingrunden. Det er så bra å få henge litt ut med henne også, møter henne jo ca. aldri lengre + at jeg skal flytte sørover snart. Da vil det si at jeg sikkert ikke blir å møte henne påevigheter. Woh. Så vi dro på peppes. Jeg og Pål spleiset på en pizza, så fikk Martine spise litt hun også - fattiglusa ♥ - Jaokei, skal ikke snakke. Er herved fattig jeg å - igjen. Klær er dyrt.

Men her er i værtfall de nye klærne! (sorry at jeg er barfot!)


framfra (JEG TRENGER NY SPEILREFLEKS :c, den begynner å ta farvel nå)


fra siden av! Bukse: Zoon (outlet store) 100,-, Bluse: Cubus 29,-


Topp: Vila 49,- (Ja, jeg vet! Fantastisk tryne)

 


La bare med ett bilde av skjønne lille meg!

 


Hvordan har din dag vært?
Smakbit fra Hennes og MauritzDette kunne iværtfall jeg tenkt meg til sommeren! :)

Pakke i posten!

Idag fikk jeg mine bestillinger fra Ebay (Hong Kong) der sminken min! Jeg har ventet litt over en uke nå, så det var endelig på tide! Jeg elsker sminken min! Jeg trenger iværtfall ikke å kjøpe ny øyenskygge på en stund! Det er 120 palletter med farger i denne Paletten fra "manly", så fikk jeg jo en børste-serie med, som fungerte flott! Elsker den
Pallettene var godt pigmentert og sitter lenge.

Her er ett bilde av Gel lineren, både selve produktet og bilde av meg med den på!

Her er palletten min, både produkt og med den på! Idag valgte jeg den gule fargen, for det står i kontrast med øynene, og dermed fremhevet de blå øynene mine. Men som sagt !  Jeg er ekstremt fornøyd med disse produktene! God pigmentering, og ikke minst billig. En annen ting er at det er utrolig god holdbarhet på dem! De holdt til og med igjennom dusjen.
Her kan du lese om da jeg bestilte dem!

Paletter og Gel Liner

 

God natt! ♥

 

Jeg fikk kjolen!

Jeg fikk kjolen jeg hadde ønsket meg fra vila! Jeg glemte å skrive om det, men jeg fikk den av Pål. ♥ Den hvite søte kjolen fra Vila Sweden, som de selger i glasshuset. Og gjett om jeg skal bruke den ikveld! Selv om det kanskje ikke helt er en pub-kjole : ] Men den er så søt!♥ Kunne ikke takke Pål nok. ♥

 Stoffet er foresten himmelsk! :)

 


Ikveld blir det party hallais fardin er nais på Halsa! Da skal vi drikke ca. 50% av det de eier å har på vinmonopolet. Jeg har klart å få med meg ei flaske sambucca! NAM! 
En annen ting er at visdomstanna mi holder på å vokse ut, og det irriterer meg så sykt. Jaja, det går da over. :)

Likte du kjolen?

Kjole fra Vila

Jeg har vært innom Vila sikker 30 ganger nå bare for å se på denne kjolen. Jeg har vist den til ca. alle sammen jeg har gått forbi der med, og jeg elsker den. Kjolen kommer også i svart, men jeg synes den var mer yndig i hvit. Hva synes du om kjolen?
Den koster rundt 500,-!

 


 

 

Foresten må jeg bare si hvor utrolig dårlig skuespillerne i Hotell Cæsar har blitt. Det går i reprise på TV nå, og jeg synes det suger. Offh. Jeg kunne vært bedre skuespiller enn det der! Too shame!

hits