Musikk

Challenge - Nr.1:

Dine 3 favorittsanger akkurat nå:

1. Immigrant Song - Led Zeppelin
2. Just like an arrow - Magnum
3. Heat Strokes - Krokus!

3 Fantastiske sanger !


Zeppelin ♥

Pakke i posten!

Er nok ikke som de fleste andre jenter her på blogg.no som venter på kjoler og sko i posten! Nei, idag fikk jeg nemlig en ny t-skjorte i posten. Pakken er fra Just Say Rock, hvor de selger band t-skjorter. Jeg måtte bare ha denne skjorta da jeg så den tilsalgs.. "Take This Life" er en sang fra In Flames. Og supermario soppen som gir deg ekstraliv er formet som maskotten til In Flames: The Jesterhead.

Bestillte den i størrelse Large, men ser nå at det var litt drøyt. Må bare innse at de kiloene er tapte for en stund siden. :-)

Så ja, to gleder i en pakke! :-)
Konsertåret sålangt!

Har enda ikke vært på noen konserter som jeg kommer på.. Men det skal bli noe av, det kan jeg love dere! Først og fremst skal jeg på Sweden Rock, som har en hel haug av fantastiske band jeg gleder meg til å se! I tillegg skal jeg på CrashDïet, Oslo 23. Februar. Det gledes! Det er nok bare en av de fåtallene av konserter jeg skal på. Vil på Getaway festival i Gävle og.. men, for mye av det gode..? Neesj, never!


Siste bestilling

Dette er ikke noe typisk "jente-bestilling".. Slik som dere kanskje tenker når dere får pakke i posten, altså klær eller sminke. Nei, jeg er ikke veldig flink å handle slikt til megselv, selv om jeg kanskje burde bli flinkere.. Så lite klær har jeg nemlig. Men! Igår fikk jeg litt penger, så jeg hadde tenkt litt på at jeg ville støtte ett band som ikke er så stort, men jeg liker. Så jeg bestilte CD'ene til primitai. Ett band jeg har hørt på i ca. over ett år. Hele det siste albumet deres synes jeg er fantastisk, så hvorfor ikke ha det i hylla?

Gledes til det er i postkassa mi! For idag så kom strømregninga. Men: Det som er ekstra gøy med å bestille fra ikke så store band, er at du får litt "personlig" brev tilbake oftest. Jeg skrev f.eks. på veggen til dem  på facebook at jeg hadde bestilt, og håper at pengene kommer til nytte. Så avsluttet jeg med: "Primitai to Norway!". Så fikk jeg til svar: "I am up for that!". Noe som er dritgøy! Hvis de kommer til Norge, så skal jeg spre budskapet videre! :) Tehe.
I tillegg fikk jeg en liten melding på mail om at de hadde sendt albumene. I first class mail. En vet også at mailene er litt personlige ettersom at de ikke har en automatisk mailserver som sendes, så det er også litt gøy.

Men nok fjas!

Cheers!
Sweden Rock Festival 2013!

Igår bestilte Hansi endelig SRF billetter til oss! Og ettersom at vi skal kjøre nedover, så bestilte vi parkeringsplass også! Min første SRF opplevelse var i fjor, da fikk jeg sett mange utrolig råe band, og det skal jeg i år også. Ikke alle bandene er sluppet enda, men det er fortsatt utrolig mye bra som skal dit. Koselig festival med god musikk, øl og koselige folk! Så er det mange shopping områder hvor de selger dritkule merch og andre rare ting. Høhø. Rush, Kiss, Amon Amarth, Kreator... Er vel de jeg gleder meg mest til. Så er det jo en utrolig kul bonus med alle de andre bandene i tillegg!

I tillegg til dette har Katarina lånt meg penger for å bli med til Dublin i Januar på bursdags-reise! Jeg gleder meg noe utrolig. Vi er 4 folk som skal dra, og alle er kjempetrivelige! Blir koselig å møte Katarina, Richard og Susanne igjen! Long time no see! Er trist å ikke møte vennene på ett halvt år! Men ja, tur til Dublin blir det - og amazing skal det bli!

 

Gutta "mine"!

En kan vel si jeg er småforelska i Led Zeppelin, slik de var på 70-tallet. Så jeg vil legge av noen av bildene jeg har av dem her, slik at det er fler enn meg som kan nyte det fine bandet.

Hører du på Led Zeppelin?I won't get fooled again! - Si ifra hvis dere finner noen fine plakater med disse gutta, for jeg må ha i værtfall en på veggen hjemme!

Bestilte nytt album - igjen!

Vel, jeg blir smått utålmodig av CDON som har vært umåtelige trege nå de siste dagene! Bestilte en pakke med Led Zeppelin-album og DVD på den 30.. Og de bruker å være kjappe. Jaja. Så ettersom at jeg ble smått utålmodig, måtte jeg bare støtte ett rimelig nyoppstarta band fra Brasil. Slasher. Rimelig Thrash Metal, noe jeg liker personlig. Så da tenkte jeg å støtte dem med å bestille deres debutalbum. De virker meget fornøyde med å vite at de har fans i Norge.. Tror jeg er den eneste.. så langt! WellWell! Kult skal det bli å få det i posten! :)


Klikk på den for å åpne albumet i Spotify.

Ellers var jeg utrolig heldig som fant igjen en lenge savnet venn. Mitt 2. album som jeg kjøpte av Slipknot. Vol 3: The Subliminal Verses. Den lå under en haug med dritt på kontoret, så jeg ble rimelig glad da jeg fant den igjen! Betyr jo bare at jeg slipper å kjøpe på nytt! Wihi!
 

Led Zeppelin vs. Zepparella!

Når det kommer til top yndlingsband på denne jord må jeg nok si på min liste så er det Led Zeppelin! Idag ble jeg fast på When the Levee Breaks. En fantastisk sang som bare er helt utrolig bra gjennomfør, slik  som mange andre av sangene til Zeppelin! Det som er med meg og Zeppelin, er at jeg ikke helt klarer å velge en favoritt av sangene, jeg liker ca. hver og en like godt. Er bare ut etter hvordan humøret er! Så idag, så er jeg litt slik som denne sangen dere skal få høre. (Hvis dere velger å klikke play såklart.)

Vel, det jeg også fant ut av var at det er et kvinnelig band som covrer Led Zeppelin. Klarte ikke helt å bestemme meg for om jeg likte det eller ikke, fordi... Vel, ingen får til å spille slik som Zeppelin gjør, med tanke på Grooven og alt det andre de gjør så uperfekt, at det bare blir helt perfekt! Slik som Rock'n'Roll skal være! -Mener jeg. I tillegg har jo Robert Plant (vokalen) en spesiel stemme på denne tiden, pluss at når han fremfører sangene så blir en helt med.. fordi han lever seg så perfekt inn i det. Han stråler også ut både med sex og nytelse under konsertene! Dette er noe en ser perfekt i "The Song Remains The Same". En Konsert DVD.

Vel, jeg synes ikke Zepparella er på langt nær like kult og bra som Zeppelin selv, men det er noe kult med det at noen tar en slik sjanse uansett! Så jeg skal la dere høre begge to! Første best, så coveret etterpå! Enjoy.

Led Zeppelin

 

 Zepparella

Here in My Heart (cover) - Matias Aaveren !

Her er en random video jeg fant via. ett nettsted her om dagen! Er en gutt på 19 år som synger og har covera! Jeg blir helt satt ut av stemmen hans! Show him some respect! And share it! :)

 

Musikk-shoppoholiker!

I det siste har jeg vært helt dilla på CDON.no! De har så mange brae tilbud, og idag var siste dagen deres med siste frakt. Jeg vet jeg skal ha alle Led Zeppelin albumene, så jeg måtte bare slå til litt nå når jeg først har penger. Greit, pengene varer ikke hvis jeg bruker dem opp, sant? Men jeg må. Elsker Led Zeppelin. Er spent på den ene DVD-en jeg handla, for fant ikke noe reviews av den på nett, så skal bli spennende! Kommer sikkert i posten om noen dager, de er meget kjappe på CDON, faktisk! Står det skal ta 2-5 virkedager. Men da jeg var på LIllehammer kom det etter en dag! Love it!

Så, her er det jeg har handla nå.


mwihi!

Sweden Rock Cruise!

Jeg og min kjære Hansi har sånn smått begynt å planlegge det å dra på Sweden Rock Cruise. Om noen år blir det mest sannsynlig 70 000 tons of metal cruise i USA fra Miami og noe greier. Men før det skal skje må jeg bli 21 og vi må spare penger! Men nå når jeg logga på Facebook så fant jeg ut at Magnum, et at mine favorittband, skal spille på Sweden Rock Cruise! Så da tenker jeg bare at vi MÅ dra. Så enkelt. Men ja, jeg har iværtfall veldig lyst! Så hadde det jo vært kult å få dratt en tur med Hansi. ♥

Hva er ditt favorittband? - Og har du sett de live?

 
Nettshopping!

Andre piker og menn her på blogg.no handler nok inn mest klær, sminke og en vet ikke what not via. internett! Vel, jeg kan godt komme til å gjøre det en gang hvert 10-ende år jeg òg, men er nok ikke det første jeg handler inn via. internett! Jeg bare er ikke en sånn person, no offence! Jeg er litt mer interresert i å handle inn musikk og slikt via. internett.. Så idag når jeg fikk tilbake depositumet mitt, bestemte jeg meg for å handle noen ting jeg føler jeg "trenger". Vel, jeg har bestemt meg for å samle på Machine Head stuff! Har allerede 2 CD'er fra dem, så nå fyller jeg på med 2 CD'er til og en Promo singel!


"The more things change...", "Burn My Eyes" og "Old (Singel)". 160,- !

Etter dette bestemte jeg meg for å bestille en Solstafír skjorte jeg har ønska meg lenge! Denne koster rundt 150,- !  (Inkl. frakt). Jeg synes den er råkul, så må jeg jo ha noe for å representere et fan av dem! Wihuu! Gledes! 

Hva pleier du å handle når du er online?

Nye innkjøp! (Vinyl og CD)

Som dere kanskje leste i det forige innlegget ble det en tur til Gjøvik idag for å hilse på noen folk der borte som Hansi kjenner! Det ente opp som en veldig vellykket tur! :) Fikk hilst på mange hyggelige folk, atter en gang!

Det som skjedde etter grillinga på altanen til Pål, var plateshopping! Det viste seg at Pål eier en egen liten platesjappe i huset sitt! Så da tok vi oss en titt, så ble det noen innkjøp! :) Jeg fant nemlig Eluveitie på CD, så kom Pål frem med en vinyl av den samme. Den er i gjennomsiktig vinyl. Han hadde bare "Everything Remains" i vinyl. Så den fikk jeg i CD og vinyl. Så fikk jeg det nyeste albumet "Helvetios" på CD! :) Så jeg sier meg kjempefornøyd med dagen! Har også fått kjøpt meg ny bukse og en topp idag! Wiih!

Har du hatt en fin Onsdag? :)

 


 

Music to go!

HeiHei alle sammen!

Jeg vet jeg ikke er noe meget dyktig med disse blogginnleggene mine, men blogghjertet mitt er gjemt en annen plass! Tror rett og slett jeg bare ikke er en ren blogg-person. Jeg skriver når jeg føler for det! I det siste har jeg oppdaga noen digge musikk! Dette er vel og merke for folk med litt heavy musikk smak. Så hvis du liker Justin Bieber eller Lady Gaga, så don't go here. haha! For all del, du kan jo høre på det å se om det er noe som faller i smak, noe jeg desverre tviler på! Men først ut kommer Benevolent og Watchworks. To Svenske band fra Göteborg i Sverige! De er ikke meget kjente enda, men ta dere en titt, så kanskje dere liker det!

Jeg tenkte jeg kunne si litt om min mening om den ene sangen til Benevolent som jeg legger ut her. For jeg har nemlig kommet frem til at de høres ut som en blanding mellom Rush, Mastodon & Red Fang. Men samtidig så blander de inn litt screamo, noe som topper det hele! Du kan se for deg en deilig brownies med vanlije is og en kirsebær på toppen! Slik er denne sangen i mine ørene! Så her er da Benevolent og Watchworks (Highland Park)

 

Link til Benevolent (Krever Spotify)

Dropkick Murphys billetter!

Ja, jeg liker å skryte med det! Jeg vant to stk. billetter for Dropkick Murphys til denne Mandagen til Vulkan her i Oslo! Kjenner jeg gleder meg som ett barn! Billettene vant jeg via Platekompaniet! Herregud! Flaks? Ja, er nok det! Men jeg er sånn som orker å melde meg på konkurranser, fordi jeg vet det at det kan hende en er heldig - slik som meg idag! Åpna mailen min med en gang jeg kom hjem fra skolen, å der lå mailen som gratulerte meg med to billetter! Så da løp jeg nærmest ned til byporten for å hente billettene mine! Woho! Nå avventer jeg bare svar fra en kompis som muligens vil være med! :) Wihuu!

Skal du på Dropkick Murphys?

 
Jeg twittrer.

Twitter

Jeg har aldri egentlig likt twitter.. Har alltid bare gitt opp tanken på det, men nå skjønner jeg kanskje litt mer med det enn det jeg gjorde før.. Så nå er jeg back on track! Twitter er kult. Okei ? Haha. Vel, må bare finne greie nok ting å skrive om tho' ! Jeg har blandt annet fått svar fra bandet The Treatment om at de gleder seg til å hilse på meg når de kommer til Oslo! DET er kule saker det. Hør på en sang av de under her! Tenk dere det, de er kun 18 år gamle, men har tatt verden med "storm". Haha.
Klikk her for å høre min favoritt - den har ikke fått en ordenltig video enda.  (Obs, krever Spotify)

 

Steel Panther Here I Come!

Idag var jeg  flink og kjøpte meg Steel Panther billett! Blir fette rått - som vi sier i Nordland! Dette er en konsert jeg ser skikkelig frem til. Tekstene deres er bare legendary, pluss at de faktisk kan spille! Vokalisten er rå, gitaren er nesten enda bedre og trommisen holder alt sammen! Bassen er jo som alltids plusset på det hele. Men sangtekstene deres er bare så mannsjåvistiske og fulle  av humor at det går ikke å la være å digge musikken! So just you be jealous! For jeg skal rocke! STEEL PANTHER HERE I COME

It's going to be GLAM.

 new picture

Köld - Sòlstafir

Har begynt å bli virkelig satt inn i Sòlstafir. Ett islandsk band, som jeg bare digger. Musikken er "harmonisk" i mine øyrer! Hehe. Vel, dere som kanskje liker det litt mer hardt får høre da vel. Er ikke det hardeste, men er nok en del listepop-folk som leser dette regner jeg med . Så da er nok ikke dette for deg!

Love Sòlstafir! Som btw skal spille på infernofestivalen her i Oslo, men da er jeg nok hjemme for påskeferien! Sad but true.. En får ikke alt en ønsker seg her i livet, det er iværtfall sikkert. 

 

 

Like?

Black Sabbath Konsert? (!)

Til min store fornøyelse så fant jeg ut at Black Sabbath skal spille i Oslo  i slutten av Mai 2012! Så da ringte jeg pappa å spurte om han ville være med! Og JA! Vi skal på Black Sabbath!! Jeg, Pappa og en til! Kan ikke si det, ettersom at det kanskje blir julegave! :) Men så kommer Pål og kanskje skal være med, men det er penger vi må ordne! - Håper alt ordner seg! :))) Men jeg og pappa skal iværtfall! IRON MAAAAN ♥

YesYes! OzzyOzzy, good old Ozzy.

 
stemmen min etter konsert

video:stemmen min etter konsert


Sorry for at jeg muligens høres hemma ut, men thats just me! :)

Heaven Below - When daylight dies

Dette er en sang som ikke er så veldig kjent enda, men er utrolig fin! Alle burde høre den. Finnes i Akustisk, så alle som liker den best burde jo selvsagt høre på den da. Haha. Ja, men her er den iværtfall!

Har du hørt den?

originalen

 

Akustisk

I'm in love with garage band!

Har nettopp holdt litt på i Garageband her på mac, og digger det. Hoho, håper bare jeg kommer til å få det ordentlig til? Kanskje jeg blir den norske gaga? ELLER IKKE. Nei, jeg kødda bare. Men kanskje det kommer noen sanger etterhvert som jeg får det bedre til? Jeg ønsker meg foresten en microfon! Men det er ganske dyrt hvis jeg skal ha en bra en. Så på en pakke til 2000,-. Men så må du ha ett eksternt lydkort i tillegg, som koster 2000,-. Så tilsammen, 4000,-! Kanskje da jeg blir rik - eller får meg jobb.

Har jo nettopp vært å søkt overalt på 7-eleven og Deli Deluca. hih. kanskje? Har jo servitør-erfaring så. : ) Wish me luck! 

 

All creds til Monica O. i klassen for bildet - som foresten er snudd på hau!

Ikke det du forventer deg av ei lita jente

Selv skal jeg på konsert i sommer med Arch Enemy, Slipknot, In Flames, Airbourne, Mustasch, Mastodon og mer! Så ettersom jeg kom meg inn på Youtube for å se på Arch Enemy, så kom jeg innom denne jenta. Hun ser helt uskyldig og søt ut, men du kan bli helt overrakset over.. Ja! Bare se!

 

Ble du overrasket?

Folk-Metal; Good or Bad?

Ja, jeg vet nok at sikkert ikke mange liker metal, men for dere som gjør det - hva synes dere om folk-metal? Jeg elsker den symfoniske melodien i hele sangene jeg! Her har jeg to eksempler, hva synes du om disse?

 

Skinny Love - Birdy

Jeg har fått helt dilla på denne sangen som Kat. viste meg. Det er egentlig en cover av Bon Iver, men jeg liker denne versjonen best . Enjoy and listen! 

 Come on skinny Love .. 


hits