Nyheter

Nye innkjøp

Jeg og Cecilie bestemte oss for å ta en snartur ned på senteret for å kike litt. Hun trengte dessuten hansker. Så da vi gikk inn på Nille kom jeg over 10,- for 5 par med sokker. Så jeg tok like greit med meg 4 pakker med 5 par sokker jeg! 40 kr for 20 par sokker, er ikke ille. Om jeg må si det selv. Sokker som forsvinner fortere enn svint. Ja, så nå har jeg iværtfall en god del sokker fremover. Skal foresten begynne å vaske dem inni vaskenett, slik at de ikke tuller seg inn i laken eller forsvinner. Nytt triks jeg kom til å tenke på! Men ja, anbefaler dere å ta dere en titt inn på nærmeste Nille for å se etter det tilbudet. Hihi!

Neste stopp som vi tittet innom var Norli bokhandel. Der fant jeg ett bord med 49,- for alt på bordet! Så fikk jeg øye på masse kokebøker. Jeg elsker kokebøker. Lærer så mye smart i dem. Hihi. Så da endte det opp med at jeg kom hjem med to nye kokebøker: "Deilig frokost" og "Meksikansk". Tror jeg allerede har "Italiensk", så jeg droppa den .. for now. Så har fortsatt mye penger igjen, selv om jeg handla inn litt ekstra idag! Og gjett om sokkehyllene skal fylles opp i den nye leiligheta! hihi!


Vi var i avisa idag!

Idag dro vi til den snille proffesoren ved Universitetet i nordland, og ga han en Libya kake. Vi tenkte vi skulle vise at vi faktisk engasjerte oss, samtidig som vi faktisk var snille. Dere kan lese om artikkelen her.

Her er dagens artikkel da vi var på besøk på skolen. Synes dette var artig! Vi fikk jo applaus og greier. :) Hva synes du?


Privat fotoDessuten var Allan en mye snillere mann i virkeligheten, da man fikk forklart sin del av saken. 

Gutt (13) ble misshandlet til døde

Her er en 13 år gammel gutt som ble misshandlet av sin egen far og stemor. Han har blitt satt inn i ett bur, med kun bleie. Søsteren hans på 17 år, ble tvunget med på å misshandle han. Søsteren var den som ble tvunget til å mate han, føre han til toalettet og straffe han hvis han ikke hørte etter. Stemoren sa at hun kom til å bli slått av faren deres hvis de ikke gjorde som hun sa.

Hva mener du om en slik sak?


se på den søte gutten! (vg.no)


Gutten ble begravd i sement under camingvogna til foreldrene. Sammen med kalk som skulle kjappe opp foråtnelsen.

Jeg for min del blir helt stum av en slik sak. Tenk på den stakkars gutten på 13 år, han fikk ikke noe ordentlig liv. Istede ble han misshandlet av sine nermeste. Til en dag da han døde. Jeg kjenner klompen i halsen, for å si det mildt.

 

hits