Serier/TV

Noen som har prøvd Netflix?

Jeg satt å så på TV imorges, da reklamen om Netflix kom opp. Jeg som snart er fri for 70's show her på internatet begynte virkelig å vurdere det. Men jeg tenkte å spørre dere der ute har prøvd det først? Jeg er iværtfall kjempespent på det. Det koster 79,- i mnd. for å leie filmer. Så kan du bruke Netflix på konsoller, macen + +. Jeg synes det høres utrolig smart ut. Er som spotify, bare for film og billigere. I tillegg: Hvis en melder seg på nå, får en en mnd. gratis prøvetid. Og hvis en ikke liker det og vil betale for det, så kan en melde seg ut før den 1. mnd. Så jeg tror jeg skal prøve det da jeg er fri for 70's show.

Noen innspill?
"Ingen kjære mor" !

Har nettopp sett ferdig første episode av "Ingen kjære mor" på Tv2! Utrolig gøy! Er det noe som irriterer meg så er det små bortskjemte jenter som har fått hele livet servert på gullfat. At mora og faren deres ikke har skjønt hvordan de skal oppdra ett barn, er utrolig. Så det er det som er utrolig gøy, å se disse små pistrete pikene slite seg ut i jungelen. 2. episode sendes allerede nå 21.40 etter sporten og været. Så gleder meg! Fra middag på gullfat til å måtte drite på latrine, dette blir bra!

Har du sett på Ingen kjære mor?

 

Neste: Wants av plugs.

 


Foto// TV2.no

Reise og True Blood

Er mest ettersom at jeg kjeder meg noe sinnsykt at det kom 3 relativt korte innlegg på rekke og rad her, så nå skal jeg straks finne frem noe annet og gjøre. Har bestilt meg flybillett sørover på Mandag, så skal bli godt å reise litt igjen. Blir sikkert å kjenne savnen peke Nord igjen etter en stund, men trives best sørpå. Har ikke direkte noen venner som bor igjen her nord, så det blir mest å finne seg i å bo sørpå de nærmeste årene iværtfall! Vil også prøve å bo i Sverige ett år eller to, men det er ett helt nytt kapittel som kommer senere!

Men nå, så skal jeg finne frem ullpleddet å se på litt True Blood. Har vel noen episoder jeg ikke har sett siden Hansi kom hit! Så er spennende! Skjer jo så mye dritt i den serien nå at en nesten bare må følge med! Dessuten er jo lekkerbisken Aleksander Skarsgård fortsatt med, så hvem sier vel nei til litt True Blood da? Hehe!

Følger du med på True Blood?
The Walking Dead

Nå tenkte jeg at jeg skulle bare hoppe innom bloggen å anbefale alle dere der ute som leser, en TV-serie. Jeg selv er helt bettatt av Tv-serier, å har vel tilsammen rundt 10-15 serier jeg følger med på. Den jeg tenkte å anbefale akkurat nå er The Walking Dead. En Tv-serie jeg vet mange som er avhengig av, og vet de kan si det er nok det beste de har sett på lenge. Jeg personlig liker den på lik linje like godt som Game of Thrones. Det er ca. like spennende, på hver sin måte vel og merke. Nå skal det sies at Game of Thrones er en av yndlingsseriene mine, men The Walking Dead er nok på lik linje like bra, som sagt.

Så, hvis dere liker spenning, zombier og drama.. Så anbefales det nok på det kraftigste! Er ikke noe spesielt skummelt, så de fleste blir nok å tåle det! :)

Har du sett the Walking Dead?

 

Natti!


//
sandrabanan.wordpress.com

Serier i posten!

Nå er jeg så og si klar for å dra på Jorekstad sammen med Hansi for å bade! Men først tenkte jeg å betale regninga for noe som kom i posten idag fra CDON.no! Jeg elsker å bestille ting derfra, for de er så sinnsykt kjappe med å levere varene! Så da er jeg likegreit kjapp med å betale regningene tilbake! :) Så, da fikk jeg Season 1 av både True Blood og Game of Thrones! Bestilte først og fremst Game of Thrones, men så kunne en få med sesong en av en annen serie for 99,-, så da bestilte jeg like greit True Blood i samma renne!

I tillegg fikk jeg et klistermerke fra Hedman Clothing & Co! Et nytt klesmerke fra Norge, som jeg anbefaler alle å sjekke ut! :) Klikk her for å komme direkte til facebook-pagen deres.

Det er litt mer rocka klær og slikt, for oss som liker det!


The Children

Dagen startet som vanlig med noen timer skole. Hvor vi hadde en logo-oppgave. Der skulle vi "designe" 3 logoer, men ble litt mer opp-pussing av logo. Haha, gikk bra! Ble sånn passe fornøyd med mine - har desverre ikke lagra dem i jpg, eller noe lignende - så du får nok desverre ikke se dem. Hihi. 

Vel, så har jeg vært til Gjengen, så har vi sett "The Children" - en ganske så freaky film. Barna er ekstremt skumle, og det er en litt skvette-film, om du skjønner? Vel, den anbefales sterkt om du vil se noe skummelt! Hehehe. Jeg skal gå hjem snart, alene. :c Tidlig opp imorgen, selv om jeg egentlig har fri - så skal jeg noe. Sier ikke hva det er før om muligens en uke eller noe - sorry mates.

Hva har du gjort idag?
Har du sett "The Children"? 
TV - Skjønnheten & Udyret

Har ikke sett TV-programmet "Skjønnheten og Udyret" som går på FEM før, men tenkte jeg skulle se det nå. Det begynner vel hvert øyeblikk? Synes slike programmer er ganske interessante! Synes du?

Har du sett dette programmet?

Skarsgård gutta!

Flere enn meg som liker slekta til Aleksander Skarsgård som er kjent for True Blood serien der han spiller vampyr-vikingen Eric? Vel, jeg som selv er svensk digger slekta hannes! Og for å si det sånn, så ser man på svenske menn at de er svenske. Pappaen til Aleksander Skarsgård, Stellan Skarsgård, som også er kjent for å være pappaen til William Turner i Pirates of Carrabean. !

Stellan, Gustav, Sam og Aleksander Skarsgård!

I did warn you..

.. Not to trust me!

Har nettopp sett ferdig siste episoden av Game of Thrones, og sier bare en ting: Jeg er frelst av den serien! Alle som elsker detaljer fra middelalderen, troner og wild animals burde se denne serien! Den er også fullstappet av spenning i hver eneste episode! Kan nesten ikke vente til neste episode!
I tillegg begynner True Blood snart igjen! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Wohoo.

Ser du Game of Thrones?

  

hits