Skole

Fengselshøgskolen > Innkalling

Hei alle sammen.

Beklager at jeg ikke skriver ofte, men skriver når noe faller meg inn.

Idag fikk jeg mail fra KRUS / Fengselshøgskolen. Jeg skal inn til fysiske prøver en eller annen gang i september/november. Fikk ikke datoen enda, men er iværtfall klart at jeg skal inn. Så nå må jeg bare trene og trene, så skal jeg til legen å få legeærklering osv. Mye som må til!

Skal jo egentlig inn i luftforsvaret i Mars, men kommer jeg meg inn i år på dette, så tar jeg heller denne utdanningen. Den er betalt og fast jobb allerede fra starten av utdanningen. 250-300.000 i året. :) Gleder meg.
Så nå skal jeg satse alt jeg har for å bli sprek til testene! :-)

Cheers!


Innkalling til fysiske tester (Politihøgskolen)

Da har jeg endelig fått svaret fra phs! For en månedstid-siden sendte jeg inn følgeskjema til søknaden min til phs, idag fikk jeg svaret! Jeg skal inn til fysiske tester, jeg må bare komme meg i skikkelig trening. Med tanke på økonomi og flytting så har jeg vært skikkelig seint ute med dette, så jeg håper virkelig at jeg greier å bestå alt! Er jo sykt mye en skal klare. Hehe.

Får komme meg på trening og i svømmehallen så snart jeg har tid! Har for øvrig meldt meg opp til fysiske prøver den 24. Mai, for da skal mamma til Oslo. Så da tar jeg to fluer i en smekk! :-)

Cheers!


//pf.no

Hva tenker du da du ser denne?Har med en skole-oppgave å gjøre. Men hva slags bedrift tror du dette er for?

Regning fra Noroff instituttet

Idag fikk jeg min første regning fra skolen jeg skal gå på i Oslo, og den var ikke liten! Haha, jeg hadde jo såklart forventet meg det da, fra starten av. 

 

 


Har du søkt på en skole som koster mye penger?

Makeoppgaven fullført!

For dere som leste om maskeoppgaven i mitt forige innlegg, så er den endelig ferdig! Jeg fortsatte idag etter skoletid for å arbeide med den, og nå er den ferdig. Og ja, det er meningen pinnsvinet skal være skummelt, for det er nemlig Petter Pinnsvin fra hakkebakkeskogen! - Har selv ikke lest eventyrene om dyrene i hakkebakkeskogen, men læreren satt det som ett krav i oppgaven å være ett dyr fra fortellingen. Så da ble det til at jeg fikk Petter Pinnvsin, og han er ferdig!

 Pinnsvin maske

I scenografi og kostyme, så har vi fått hvert vårt dyr fra hakkebakkeskogen. Så da fikk jeg Petter Pinnsvin, og så langt er jeg kommet. Har kun fått på litt maling, så den er ikke 100% ferdig, så dere er klar over det. 
Det er meningen den skal være litt skummel, så derfor ser den slik ut. Piggene får jo frem at det er ett pinnsvin. Skal senere legge på litt mer gradierte farger, så den blir litt finere.

Hva synes du?

  

Hybel/Leilighet i Trondheim ønskes leid!

Ettersom at jeg vet hvor jeg skal studere til neste år, så trenger jeg en leilighet. Å da er det ganske greit å ha dette klart allerede nå. Jeg har kiket på hybel.no, finn.no & zett.no, har sett mye bra osv.. Men de fleste er for leie allerede nå. Så da tenkte jeg at jeg kunne spørre om hjelp fra leserne mine, om det er noen som vet av leilighet som er til leie.

Det jeg trenger er:

- Noen som vil leie ut både til meg og kjæresten (han skal jobbe som lærling på ferge og blir ikke så mye hjemme)
- Noen som har en leilighet/Hybel til under 7000,-, helst inkl. strøm. (Det er begrenset hva man får i stipend)
- Noen som er villig til å leie ut til ikke-røykende, rolige og snille tenåringer fra Nordland. (derfor ikke storpendlere)
- Helst noe som er litt nært sentrum, ettersom skolen skal ligge der. Eller noe som er i nærheten av ett busstopp.

Her er ett bilde av oss for å  avrunde saken! : ]

 

Tusen takk for alle tips! Legg gjerne til lenker med bilder osv.

 


// privat foto


Takket ja til skoleplass!

Idag gjorde jeg det! :) Ringte å takket nei til skoleplass i tønsberg, litt arti for de som svarte hørtes litt lei seg ut. Men iværtfall! Så nå har jeg trykt ja på noroff sine sider! :D Da de kommer inn i søkebasen til lånekassen er det bare å søke der også! Men det er jo ingen problemer! :D Se!


hits